Bijzonder wonen in Noordoostpolder

De diversiteit en kwaliteit van het landschap vraagt om een grote samenhang en afstemming tussen landschap en architectuur. Om de exclusieve uitstraling te waarborgen zijn richtlijnen en afspraken vastgelegd in een beeldkwaliteitsdocument. In het beeldkwaliteitsdocument vindt u inspiratie, toelichting en enkele criteria. Door samen in te zetten op die gewenste kwaliteit, dragen we elk bij aan een duurzame investering. U kunt bij de makelaar uw eigen exemplaar opvragen.

Het beeldkwaliteitsdocument kunt u hier digitaal doorbladeren

Uw droomhuis

landelijk_korfker

In Wellerwaard heeft u de ruimte om uw droomhuis onder architectuur te realiseren. Er zijn twee woningtypen mogelijk. Binnen deze twee typeringen is er een variatie aan mogelijkheden. We geven graag een indruk aan de hand van vier modelwoningen.

3D impressies

totaalbeeld wonen in wellerwaard

Voor Wellerwaard zijn een aantal inspirerende 3D impressies ontwikkeld. U krijgt op deze manier een goede indruk van de uitstraling van het woongebied. En neem vooral ook een kijkje in de woningen. Wat een ruimte!

Virtual Reality

oculus-prototype

Neem alvast een kijkje in de toekomst. Loop virtueel door het woongebied Wellerwaard, kijk binnen of vlieg laag over uw toekomstige woning. Met de virtual tour krijgt u indruk hoe Wonen in Wellerwaard er over een aantal jaren uit kan zien.

Wellerwaard Buitengewoon Noordoostpolder | Ontwikkeling door comsi.nl | Privacy