Wonen in Wellerwaard

Droomt u van ruimte, privacy en wonen in een uniek landschap? Een heerlijke plek waar u helemaal tot rust komt, en waar u tegelijkertijd het gemak heeft van voorzieningen in de buurt? Wellerwaard biedt u die woonomgeving. Een exclusieve plek om uw droomhuis te realiseren.

Wellerwaard ligt centraal in de Noordoostpolder. Via de A6 staat u binnen een uur in hartje Amsterdam, op de Vismarkt in Groningen of onder de Dom in Utrecht. En met Emmeloord op steenworp afstand heeft u alle faciliteiten in de buurt.

Faciliteiten Emmeloord

1240-350_emmeloord

Emmeloord biedt als hoofdplaats van de gemeente diverse voorzieningen, zoals een bibliotheek, muziekschool, onderwijsinstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs, een theater, twee ziekenhuizen en goede restaurants. Daarnaast biedt Emmeloord een ruim aanbod aan sportverenigingen, -accommodaties en een overdekt zwembad. In het centrum vindt u zowel kleine boetiekjes als winkels van bekende ketens. Kortom, Emmeloord is een prettige stad met alle voorzieningen in de buurt.

Ontspanning

1240-350_golfbaan

Wellerwaard is gelegen naast de 9-holes golfbaan en vlakbij Hippisch Centrum Noordoostpolder. In de buurt vindt u ook het pittoreske stadje Blokzijl, het oude vissersdorp Lemmer en Werelderfgoed Schokland. Voor een heerlijke wandeling bent u zo in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Avondje uit of exclusief dineren? Kiest u dan voor sterrenrestaurant De Librije in Zwolle of Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, restaurant Seidel in Vollenhove of Le Mirage in Emmeloord. De dichtstbijzijnde theaters vindt u in Emmeloord en Steenwijk.

Een kavel kopen

interieur woonkamer

Wonen in Wellerwaard biedt ruimte om uw droomwoning te realiseren op een unieke locatie. Heeft u belangstelling voor één of meerdere kavels? Neemt u dan contact op met de makelaar. Door de gemeente Noordoostpolder is een exclusief adviseur voor Wonen in Wellerwaard aangewezen om het aankooptraject voor u inzichtelijk te maken en zo soepel mogelijk te laten verlopen. Alle kavelinformatie vindt u op deze website.

Meer informatie over kavels in Wellerwaard »

Wellerwaard Buitengewoon Noordoostpolder | Ontwikkeling door comsi.nl | Privacy